RENE FURTERER/ PIERRE FABRE DERMO-COSMETICS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ PIERRE FABRE


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Η προστασία και η διασφάλιση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των πελατών και των χρηστών μας είναι πρωτίστης σημασίας για τον Όμιλο Pierre Fabre.
Η εν λόγω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί ποια δεδομένα συλλέγονται κατά την επίσκεψη και χρήση της ιστοσελίδας μας και τον τρόπο με τον οποίο αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία.
 

Ποιοι είμαστε;


Την εν λόγω ιστοσελίδα (εφεξής η «Ιστοσελίδα») διαχειρίζεται η Pierre Fabre Dermo-Cosmetique, 45 place Abel Gance 92100 Παρίσι (εφεξής «Pierre Fabre» ή «Εμείς» ή «Εμάς» ή «Μας»), η οποία είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στην Ιστοσελίδα για τους σκοπούς που περιγράφονται κατωτέρω.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την εν λόγω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερωθείτε για τις συνθήκες στις οποίες τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλονται σε επεξεργασία όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας. Λάβετε υπόψη ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να επικαιροποιηθούν από την Pierre Fabre. Η ημερομηνία της πιο πρόσφατης επικαιροποιημένης έκδοσης θα εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να την συμβουλεύεστε τακτικά.
 

Πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς


Ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και οι οποίες παρέχονται από την Ιστοσελίδα μας, ανάλογα με τις επιλογές σας και τις ρυθμίσεις της συσκευής σας (ιδίως εκείνες που αφορούν τα cookies και άλλους παρακολουθητές [trackers]), η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής «Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα») από την Pierre Fabre περιλαμβάνει, όλως ενδεικτικά, τα εξής:
  • Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας μπορείτε με τη θέλησή σας να παρέχετε Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως το όνομά σας, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα, και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που απαιτούνται για να απαντήσουμε στο αίτημά σας ή για να διευθετήσουμε τυχόν καταγγελία που έχετε υποβάλει·
  • Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας ο διακομιστής [server] συλλέγει αυτόματα διάφορες πληροφορίες που δημιουργούνται από το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων όλως ενδεικτικά: όνομα τομέα· διεύθυνση IP· ημερομηνία, ώρα και διάρκεια της επίσκεψής σας· τύπο προγράμματος περιήγησης· λειτουργικό σύστημα και σελίδες που επισκέπτεστε·

    Δεν χρησιμοποιούμε τα εν λόγω Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα τα οποία συλλέγονται αυτόματα για να προσπαθήσουμε να σας ταυτοποιήσουμε, και ούτε τα συσχετίζουμε με τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που μας παρέχετε και τα οποία περιγράφονται ανωτέρω.  
  • Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε Δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα από τρίτους.

Σκοπός επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Κάτωθι θα βρείτε μια συνοπτική παρουσίαση των σκοπών για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα και τους λόγους για τους οποίους η εν λόγω επεξεργασία είναι για εμάς απαραίτητη.

Σκοπός της επεξεργασίας Λόγοι για τους οποίους χρειάζεται να επεξεργαστούμε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα
Για να απαντάμε σε ερωτήσεις που μας αποστέλλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και με φόρμες επικοινωνίας και συνομιλίας Για να εξυπηρετούμε τους πελάτες και τους μελλοντικούς πελάτες της εταιρείας μας, σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της Pierre Fabre, και εφόσον η εν λόγω επεξεργασία είναι απαραίτητη στο πλαίσιο των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας
Για να παρέχουμε σε εσάς καλύτερη εξυπηρέτηση: για να βρίσκετε, για παράδειγμα, το πλησιέστερο κατάστημα ή σημείο πώλησης  Για να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες/μελλοντικούς πελάτες μας σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της Pierre Fabre
Για να διαχειριζόμαστε και να βελτιστοποιούμε τις πελατειακές μας σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της Ιστοσελίδας και, γενικότερα, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας Για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών/μελλοντικών πελατών μας σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της Pierre Fabre
Για να κατανοούμε καλύτερα τις προτιμήσεις σας αναλύοντας την συμπεριφορά σας στην Ιστοσελίδα μας και για να προτείνουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στα ενδιαφέροντά σας, εφόσον δεν έχετε αντίρρηση και όπως αναφέρεται κατωτέρω στις ενότητες «Τα δικαιώματά σας» και «Cookies» Για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών/μελλοντικών πελατών μας σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της Pierre Fabre
Για να στέλνουμε σε εσάς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, με ειδήσεις και εκδηλώσεις (ενημερωτικά δελτία, προσκλήσεις και άλλα έντυπα) Ρητή συγκατάθεσή σας
Για να διενεργούμε στατιστικές αναλύσεις Σύμφωνα με το έννομο συμφέρον της Pierre Fabre και εφόσον η εν λόγω επεξεργασία είναι απαραίτητη στο πλαίσιο των καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας
Για να γνωστοποιούμε στις αρμόδιες αρχές κάθε πρόβλημα σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας Συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις

Τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που είναι για εμάς ουσιώδη για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται ανωτέρω, είναι σημειωμένα με αστερίσκο στις διαφορετικές σελίδες της Ιστοσελίδας όπου αυτά συλλέγονται. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε τα αιτήματά σας ή/και να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε. Λοιπά Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα είναι αμιγώς προαιρετικά και μας επιτρέπουν να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε αναλόγως την επικοινωνία και τις υπηρεσίες μας. Παρακάτω διατίθενται επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς και τη νομική βάση των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων επεξεργασίας.

Κοινολόγηση και Διαβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα



Ανήκουμε στον διεθνή Όμιλο Pierre Fabre και ενδέχεται να κοινοποιούμε ενίοτε τα Προσωπικά σας Δεδομένα εντός του εν λόγω Ομίλου για τους σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω.

Ενδέχεται επίσης να διορίσουμε τρίτους παρόχους (οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την εργασία τους σύμφωνα με τις οδηγίες μας) για να μας βοηθήσουν να παρέχουμε σε εσάς πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες, ή για την καθοδήγηση και διαχείριση των δραστηριοτήτων μας, ή για τη διαχείριση και τη βελτίωση της Ιστοσελίδας μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι εν λόγω τρίτοι μπορεί να χρειαστούν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Σε περίπτωση που τα Προσωπικά σας Δεδομένα διαβιβαστούν εκτός ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος) σε άλλες εταιρείες του Ομίλου Pierre Fabre ή σε παρόχους υπηρεσιών, θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλισθεί ότι τα Δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο προστασίας ωσάν να είχαν παραμείνει εντός του ΕΟΧ, όπως με σύναψη συμβάσεων διαβίβασης δεδομένων με βάση τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως αυτές έχουν επικαιροποιηθεί ή αναθεωρηθεί, ή με συμμόρφωση με προγράμματα πιστοποίησης όπως η Ασπίδα Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής ΕΕ-ΗΠΑ για διαβιβάσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ή με άλλους μηχανισμούς διαβιβάσεων όπως, κατά περίπτωση, με αποφάσεις επάρκειας, δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες ή συμφωνίες που έχουν εγκριθεί από τις Αρχές Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ.

Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους στο πλαίσιο της οποιασδήποτε πραγματικής ή δυνητικής πώλησης της Pierre Fabre, ή τυχόν στοιχείων του ενεργητικού που ανήκουν σε εμάς ή σε συνδεδεμένες εταιρείες, στην οποία περίπτωση τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που τηρούμε αναφορικά με τους χρήστες μας μπορεί να εμπεριέχονται στα πωληθέντα στοιχεία του ενεργητικού.

Θα απαντήσουμε επίσης σε αιτήματα για πληροφορίες, εάν ο νόμος μας υποχρεώνει να το κάνουμε, ή εάν η εν λόγω κοινοποίηση είναι απαραίτητη για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά Μας ή/και να συμμορφωθούμε με νομική διαδικασία, με δικαστική απόφαση, με αίτημα από ρυθμιστική αρχή ή με οποιαδήποτε άλλη νομική διαδικασία εκκινηθεί εναντίον μας.

Αναζήτηση μελλοντικών πελατών με ηλεκτρονικά μέσα


Όπου ο νόμος μας το επιτρέπει, και με τη συγκατάθεσή σας εφόσον είναι απαραίτητο, ενδέχεται να επικοινωνούμε μαζί σας με ηλεκτρονικά μέσα για να σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε και να μην λαμβάνετε πλέον μηνύματά Μας, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε στα ηλεκτρονικά μηνύματά μας τον σύνδεσμο "Διαγραφή" ή να μας στείλετε STOP με SMS στον αριθμό που υποδεικνύεται ή να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στη διεύθυνση «Επικοινωνήστε μαζί μας» και θα σταματήσουμε την αποστολή μηνυμάτων σε εσάς.

Αποθήκευση των Δεδομένων σας Προσωπικού Χαρακτήρα


Κατά γενικό κανόνα αποθηκεύουμε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν.

Αποθηκεύουμε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για τη διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας (για παράδειγμα, όταν ανοίγετε ένα λογαριασμό ή αγοράσετε ένα προϊόν από την Ιστοσελίδα μας, κλπ.).

Ωστόσο, αποθηκεύουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για αναζήτηση μελλοντικών πελατών για τρία έτη από την ημερομηνία της τελευταίας μας συνδιαλλαγής εάν δεν είστε πελάτης και για όσο χρονικό διάστημα παραμένουμε σε επαφή μαζί σας μέσω των προωθητικών ενεργειών μας εφόσον είστε πελάτης, εκτός εάν εναντιωθείτε σε αυτό όταν λάβετε ένα από τα μηνύματά μας αναζήτησης μελλοντικών πελατών.

Οι διευθύνσεις IP που συλλέγονται για λόγους ασφαλείας δεν θα αποθηκεύονται περισσότερο από 10 ημέρες.

Τέλος κι εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας χρησιμοποιώντας τα cookies και άλλους παρακολουθητές [trackers]), στην Ιστοσελίδα μας, τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης που συλλέγονται, θα αποθηκευτούν για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τους δεκατρείς (13) μήνες σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε κατωτέρω στην ενότητα «Cookies».

Υπάρχει πιθανότητα να υποχρεωθούμε να αποθηκεύσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε μορφή αρχείου, πέραν του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται κάτωθι, για να συμμορφωθούμε με νομικές απαιτήσεις, ή εφόσον αυτό είναι απαραίτητο δεδομένης της ισχύουσας προθεσμίας παραγραφής για την επίκληση των δικαιωμάτων μας (για παράδειγμα, όλες οι πληροφορίες οι σχετικές με συναλλαγές πρέπει να αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και για 5 έτη μετά τη λύση αυτής).

Μόλις τα Προσωπικά σας Δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα είτε για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχτηκαν, είτε για αρχειοθέτηση για τη δική μας συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις ή για την ως άνω αποσβεστική προθεσμία, διασφαλίζουμε ότι αυτά καταστρέφονται εντελώς ή ότι καθίστανται ανώνυμα.


Εξωτερικοί σύνδεσμοι


Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Εφόσον η Pierre Fabre δεν έχει κανέναν έλεγχο επί των τελευταίων, δεν είναι υπεύθυνη για τις δικές τους πρακτικές προστασίας δεδομένων· ως εκ τούτου, θα σας συνιστούσαμε να ελέγχετε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των εν λόγω ιστότοπων τρίτων. Η παρούσα πολιτική ισχύει μόνο για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που συλλέγονται από τις Ιστοσελίδες μας ή στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας.

Τα δικαιώματά σας


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά τα Δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα:
  • Να αποκτήσετε αντίγραφο των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τη νομική βάση αυτών·
  • Να διορθώνετε ανακριβή Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να συμπληρώνετε ελλιπή Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα)·
  • Να διαγράφετε τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (σε ορισμένες περιπτώσεις, το δικαίωμα αυτό μπορεί να ισχύει μόνο όταν τα δεδομένα αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για να εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο είχαν συλλεχθεί ή για τον οποίο είχαν υποβληθεί σε επεξεργασία)·
  • Να περιορίζετε την επεξεργασία Δεδομένων σας Προσωπικού Χαρακτήρα όταν:
    • Αμφισβητείται η ακρίβεια των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα·
    • Η επεξεργασία αυτών είναι παράνομη αλλά εναντιώνεστε στη διαγραφή των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα·
    • Δεν χρειαζόμαστε πλέον τα Δεδομένα σας Προσωπικού Χαρακτήρα αλλά εξακολουθούν να είναι απαραίτητα για να θεμελιώσουμε, να ασκήσουμε ή να υποστηρίξουμε μία νομική αξίωση·
  • Να ζητήσετε τη φορητότητα των Δεδομένων σας Προσωπικού Χαρακτήρα σε αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο για έναν τρίτο (ή για τον εαυτό σας) εφόσον η επεξεργασία μας βασίζεται σε δική σας συγκατάθεση ή στην εκπλήρωση μίας συμφωνίας που είχε συναφθεί μαζί σας.
  • Να δώσετε γενικές ή ειδικές οδηγίες σχετικά με τους όρους της επεξεργασίας και χρήσης των Δεδομένων σας Προσωπικού Χαρακτήρα μετά τον θάνατό σας·
  • Να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικά σας Δεδομένων (εφόσον η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας) δίχως να παραβιάζεται η νομιμότητα της κάθε επεξεργασίας βάσει συγκατάθεσης που έχει διενεργηθεί πριν από την εν λόγω ανάκληση της συγκατάθεσης·
  • Να εναντιώνεστε στην επεξεργασία για αναζήτηση μελλοντικών πελατών· και
  • Να αποκτήσετε ή να λάβετε γνώση αντιγράφου των κατάλληλων μέτρων που λαμβάνονται για τη διαβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προς τρίτη χώρα ή διεθνή οργανισμό.


Εκτός από τα ως άνω αναφερθέντα δικαιώματα, μπορείτε επίσης να εναντιωθείτε σε κάθε επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που βασιζόταν στο έννομο συμφέρον της Pierre Fabre, όπως στην κατάρτιση προφίλ (ασχέτως εάν η εν λόγω επεξεργασία βασιζόταν στη συγκατάθεσή σας ή για λόγους εκτέλεσης σύμβασης που έχει συναφθεί μαζί σας). Έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για αναζήτηση μελλοντικών πελατών, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Επιπρόσθετα, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην εγχώρια αρχή προστασίας δεδομένων Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, τηλ +30 210 6475600, φαξ +30 210 6475628 και email: complaints@dpa.gr

Για την ενάσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα « Επικοινωνήστε μαζί μας». Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό ταυτότητας ενώ επιφυλασσόμαστε να επιβάλλουμε χρέωση - εφόσον έχουμε τη δυνατότητα εκ του νόμου - εάν, για παράδειγμα, το αίτημά σας είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας εντός των προθεσμιών εν ισχύ.

Cookies


Cookie είναι ένα μικρό αρχείο που μπορεί να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο της συσκευής σας ή στον διακομιστή της Ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε cookies για να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται αυτόματα, όπως περιγράφεται ανωτέρω. Δεν έχετε καμία υποχρέωση να δέχεστε κάποιο cookie ενώ μπορείτε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε να δέχεστε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης (browser) έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Μπορείτε, βεβαίως, να εναντιωθείτε στην παρουσία τους και να τα απορρίψετε ή να τα διαγράψετε. Για τον σκοπό αυτό έχετε τη δυνατότητα να τα αφαιρέσετε από τη συσκευή σας προβάλλοντας τη σελίδα βοηθείας στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ή απορρίπτοντας τα «cookies» απενεργοποιώντας αυτή τη λειτουργία από το πρόγραμμα περιήγησης.

Είδη Cookies που χρησιμοποιούμε


Στην Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε διάφορα είδη cookies για διαφορετικούς σκοπούς: τα cookies αυτά είναι γνωστά ως: απολύτως απαραίτητα cookies, cookies απόδοσης, cookies στόχευσης και λειτουργικά cookies. Τρίτος ενδέχεται να παρέχει ορισμένα cookies ώστε να προσφέρονται πρόσθετες λειτουργίες στην Ιστοσελίδα μας και οι οποίες περιγράφονται κατωτέρω.

  • Απολύτως απαραίτητα cookies: πρόκειται για cookies που είναι ουσιώδη για να πραγματοποιηθεί μια ενέργεια που έχετε ζητήσει, όπως η σύνδεση με τον λογαριασμό σας. Εάν απορρίψετε τα cookies αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πλήρη λειτουργία της Ιστοσελίδας μας κατά την επίσκεψή σας·
  • Cookies απόδοσης: πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της Ιστοσελίδας μας, για παράδειγμα, αναλύσεις που μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείται η Ιστοσελίδα μας και που πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα μας. Οι εν λόγω πληροφορίες συλλέγονται ανωνύμως και περιλαμβάνουν αριθμούς επισκεπτών, από πού αυτοί προέρχονται και τις σελίδες που είδαν·
  • Λειτουργικά cookies:αυτά τα cookies βελτιώνουν την απόδοση και τη λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας μας, κυρίως μετά από μια συγκεκριμένη ενέργεια από το χρήστη. Για παράδειγμα, μπορούμε να εξατομικεύουμε το περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε εσάς, ή να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας.

Παρακάτω θα βρείτε τον κατάλογο των cookies που χρησιμοποιούμε στην Ιστοσελίδα μας:


Σκοπός Είδος cookie Όνομα cookie Όνομα εφαρμογής Διάρκεια αποθήκευσης
Λειτουργικό cookie Ανά συνεδρία has_js
pf_store_map_bounds
pf_store_user_pos
eu_cookie
Drupal
Συσκευή εντοπισμού καταστήματος
Συσκευή εντοπισμού καταστήματος
Drupal
Διάρκεια περιήγησης
Analytics Μόνιμο ‎_ga
_gat_UA-32479461-1
AID
APISID
1P_JAR
ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΗ
Google Analytics 18 μήνες
24 μήνες
Cookie παρακολούθησης τρίτου μέρους Μόνιμο DSID
GED_PLAYLIST_ACTIVITY
_tlp
_tlv, _y1sp_id.5467
__cfduid
PHPSESSID
Doubleclick Floodlight Tags
Cloudflare
www.getback.ch
12 μήνες
12 μήνες
16 μήνες
Cookie Drupal παρακολούθησης Μόνιμο NSC_WJQ_QG-TJUFTNBSRVFT2-Q-IUUQT
_effc
_effs
_flowbox
_gbc
_gbs
_gid
Drupal 13 μήνες
Cookie παρακολούθησης τρίτου μέρους Μόνιμο S
OGPC
ND
HSID
SAPISID
SAPISID
SID
SID
SIDCC
SSID
SSID
UULE
Google 24 μήνες


Διαγραφή Cookies


Εάν απορρίψετε τα cookies, δεν θα τοποθετήσουμε περαιτέρω cookies στη συσκευή σας, εκτός από τα «λειτουργικά» cookies όπως αναλύθηκε ανωτέρω (όπως, συγκεκριμένα, το cookie το οποίο αποθηκεύει το γεγονός ότι δεν επιθυμείτε την εγκατάσταση cookies όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα).

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι εάν επιλέξετε να διαγράψετε ή να απορρίψετε ορισμένα cookies, αυτό θα επηρεάσει ορισμένες λειτουργίες ή υπηρεσίες στην Ιστοσελίδα μας.

Επικαιροποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να τροποποιήσουμε την εν λόγω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έτσι ώστε να ληφθούν υπόψη αλλαγές στη νομοθεσία ή/και στις πρακτικές προστασίας των δεδομένων μας προσωπικού χαρακτήρα.

Στοιχεία επικοινωνίας


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση: rene.furterer.greece@pierre-fabre.com

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση: dpogr@pierre-fabre.com

Τελευταία επικαιροποίηση: 20/07/2018